JOŠ UVIJEK IZGLEDA MLADOLIKO KAO RACHEL: Jennifer Aniston otkrila zbog kojih navika djeluje kao da ne stari

Sada, kada se bliži polovici 50-ih, Jennifer Aniston izgleda jednako dobro kao i kada se prvi put pojavila u Prijateljima prije gotovo 30 godina. Kako joj to uspijeva?

  • Žena

  • 04. Jan. 2024  

  • 0

Iako ima dovoljno novca da si priušti najbolje od najboljeg kada su u pitanju zdravlje i ljepota, slavna glumica tvrdi da je stvar u dobrim navikama koje joj pomažu da ostane zdrava.

“Radi se o dugovječnosti. Privilegija je ostariti, ali ne moramo se razboljeti. Želim uživati u godinama u kojima jesam i ne gledati na starenje kao na nešto negativno, već kao na privilegiju. Svi starimo”, izjavila je.

Glumica je ranije govorila o tome koliko se dobro osjeća nakon vježbanja: “Brinem o svom tijelu, endorfini mi rastu, a krv kola žilama.”

U intervjuu za Vogue otkrila je i da se ujutro suzdržava od gledanja u telefon. Ne koristi ga prvih sat vremena nakon buđenja.

“To čini veliku mentalnu razliku koja utječe na cijeli dan. Punjače držim u ladici, šest metara udaljenoj od svog kreveta, i imam mali stari iPhone koji koristim samo za alarme i aplikacije za spavanje”, objasnila je.

Društvene mreže općenito smatra toksičnima pa ih se kloni. Kada su kozmetički proizvodi u pitanju, ne surađuje ni s jednim brendom kojem sama ne vjeruje.

“Ne želim biti zaštitno lice nečega ako to nije dio moje dnevne rutine. To mi je jako važno”, rekla je.

(N1)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...