SANDRA LJUBI BOSANCA IZ PRIJEDORA, ZALJUBLJENA JE DO UŠIJU: Najbolja hrvatska atletičarka otkrila nepoznate detalje iz intimnog života…

Zagrepčanka je tokom svih ovih godina nastojala da medijske stupce puni isključivo svojim sportskim dostignućima, no zbog popularnosti kakvu uživa fokus je svakako i na njezinom privatnom životu

  • Sex i grad

  • 13. Feb. 2020  

  • 0

Tako se šuškalo da je Sandrino srce osvojio dugogodišnji trener Edis Elkasović, inače rođeni Prijedorčanin, a to se na kraju i ispostavilo tačnim. Danas su jedno u drugo zaljubljeni do ušiju.

"Krenuli smo u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira", rekla je Sandra za Novu TV.

Sandra Perković se sa Elkasovićem poznaje još od 2012. godine. On je danas jedan od najtrofejnijih trenera u Hrvatskoj, usavršavao se i u SAD-u, a svojevremeno je i sam bio uspješan bacaš kugle.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...