I SUPRUG EDIS SE SMIJAO: Urnebes na društvenim mrežama, Sandra Perković se nakon vjenčanja našalila na svoj račun…

Sandra i Edis, koji je njezin trener od 2013. godine, upoznali su se kad je ona imala 15 godina, a vjenčali su se nakon više od 10 godina veze.

  • Estrada

  • 05. Jan. 2024  

  • 0

Atletičarka Sandra Perković udala se za Edisa Elkasevića na Staru godinu, a ta vijest bila je glavna tema medija u susjedstvu.

No, ubrzo se internetom počela širiti i šala o bacanju buketa koja je glasila ovako:

''Sandra Perković se udala kod Esplanade i bacila buket, još ga traže negdje iza Lisinskog''.

A na tu šalu koja je obišla društvene mreže sad se nadovezala i Sandra koja je podijelila videozapis svog bacanja buketa.

''Za sve koji su se pitali, buketić je doslovno završio u Ljubljani!'' napisala je na videozapisu i označila djevojku koja je uhvatila buket.

alt

Podsjećamo, Sandra i Edis, koji je njezin trener od 2013. godine, upoznali su se kad je ona imala 15 godina, a vjenčali su se nakon više od 10 godina veze.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...