ONI SU SEBI ODABRALI PRAVU: Ovo je nova miss Njemačke, ima 35 godina, rodila je prije tri godine, a tek da vidite čime se hvali na Instagramu…

Novu miss Njemačke među finalisticama u dobi od 18 do 35 godina izabrao je žiri kojeg su činile samo žene.

  • Show

  • 18. Feb. 2020  

  • 0

Ova plavokosa dama rođena je i odrasla u Namibiji. Ondje i danas žive njezini roditelji i tri sestre, a u Njemačku se preselila s pet godina. Studirala je marketing i živjela u Ateni, Londonu, Milanu, Kaapstadu i Berlinu.

Radila je u reklamnim agencijama i kao stilistica. Ima trogodišnjeg sina te s njime i partnerom živi u Kielu. Vodi internetsku trgovinu retro odjeće, a istaknula je kako će predstavljati modernu ženu koja ima više od 30 godina. 

- Neću godinu dana biti lutka u izlogu - kaže i nastavlja:

- Ženstvenost se ne definira odjećom. Ne trebam haljinu da bih izrazila svoju ženstvenost.

Pogledajte što objavljuje na Instagramu…

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...