NAKON ŠTO JE IZET ZAVRŠIO NA INFEKTIVNOJ KLINICI OGLASILA SE I LEYLA HAJROVIĆ: „Da, nakon povratka iz Milana, Izet i ja smo…“

Izet Hajrović ovog je tjedna završio u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu sa suigračem Marijom Gavranovićem. Budući da dvojica Dinamovih nogometaša nisu pokazivala simptome zaraze koronavirusom, pušteni su kući, a sljedećeg dana pojavili su se na treningu

  • Estrada

  • 28. Feb. 2020  

  • 0

Suprugu Dinamovog nogometaša Izeta Hajrovića Leylu jako živciraju napisi o njenom i suprugovom zdravstvenom stanju nakon što je ona bila na Tjednu mode u Milanu.

"Da - bila sam u Milanu jednu noć zbog Fashion Weeka. Tek na dan kada sam napustila grad, pojavile su se vijesti da je virus stigao u Milano.

Ne - nikada nije postojala sumnja da sam se zarazila korona virusom!

Da- nakon povratka iz Milana, Izet i ja smo SAMOINICIJATIVNO posjetili bolnicu radi PREVENTIVE.

Ne- NISMO u karanteni i nismo nikad ni bili", poručila je.


 

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...