BAŠ JE PRETJERALA: Supruga bivšeg "Zmaja" se provodi na snijegu, ali jedan detalj s fotografija je razbjesnio fanove

Influencerica trenutno uživa u Švicarskoj, a slobodno vrijeme odlučila je provesti na skijalištu. 

  • Estrada

  • 12. Jan. 2021  

  • 0

Supruga igrača Dinama i bivšeg reprezentativca BiH Izeta Hajrovića (28), Leyla Hajrović (30), posljednjih se godina na društvenim mrežama probila kao influencerica i modna blogerice.

Na njezinom profilu najčešće možemo vidjeti fotografije na kojima pozira u skupocjenim brendiranim 'krpicama'. Influencerica trenutno uživa u Švicarskoj, a slobodno vrijeme odlučila je provesti na skijalištu. 

 24sata Foto: Instagram

Leyla je u zimskim radostima uživala dotjerana 'od glave do pete', a s pratiteljima je podijelila i nekoliko fotografija. 'Za oko' im je zapeo trenutak kada je Hajrović bacila skupocjenu Prada torbicu u snijeg. Inače, prosječna cijena takve torbice je oko 2.000 KM.

24sata Foto: Instagram

Iako se od toga može dobro zaraditi, poziranje za društvene mreže nije jedini izvor prihoda za Leylu. Na Instagramu je otkrila kako tačno zarađuje.

- Prvo kad otvorim oči uzmem mobitel i provjerim svoje tržište dionica i kriptovaluta. Većina mojih ulaganja su dugoročna i konstantno ih provjeravam, ali ima nekih dionica kojima trgujem svakodnevno i stalno držim oko na njima - objasnila je Hajrović.

24sata Foto: Instagram / PIROSCHKA VAN DE WOUW

Nedavno je sa svojim suprugom pokrenula i humanitarnu akciju kojom žele usrećiti bolesnu djecu u bolnicama, mentalnim ustanovama i ustanovama za socijalnu skrb u Bosni.

-Tako su nas roditelji učili jer su i oni stalno pomagali. Bitno mi je bilo s pedijatrijom da osobno odem tamo i vidim što se događa, a ne samo da doniramo novac. Ljudi su pozitivni reagirali - ispričala je influencerica za Story.hr

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...