UZEMIRUJUĆI SNIMCI OBIŠLI SVIJET: Svi su šokirani izgledom Poljakinje nakon meča za titulu prvaka UFC-a… (FOTO)

Zhang je uspjela odbraniti titulu prvakinje protiv Jedrzejczyk, ali je Poljakinja skoro neprepoznatljiva napustila dvoranu u Las Vegasu.

  • Šareni svijet

  • 09. Mar. 2020  

  • 0

Poljska UFC borkinja Joanna Jedrzejczyk našla se u centru pažnje sportske javnosti nakon meča u Las Vegasu protiv Weili Zhang.

Mnogi su bili u šoku kako izgleda glava Joanne koja je na čelu imala ogroman hematom.

Jedrzejczyk je odmah nakon meča otišla u bolnicu gdje su i doktori bili šokirani njenim izgledom. Ona se skoro tri runde borila s hematomom na čelu, ali na kraju nije uspjela da dođe do pobjede.

Do hematoma je došlo nakon snažnog direkta kojeg je dobila u čelo od Zhang. Njena glava je oticala sve više iz runde u rundu i na kraju je bila zaista neprepoznatljiva.

 

Mnogi su vjerovali da je Jedrzejczyk zadobila tešku povredu glave, te su bili šokirani nakon što su ljekari objasnili da je na svu sreću prošla samo s lakšim povredama.

"Nema nekih značajnijih povreda. Hematom će proći za nekoliko dana i Joanna je puštena na kućno liječenje", saopšteno je nakon meča.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...