AMERIKA JE NA NOGAMA Jedan od najboljih NBA igrača pozitivan na koronavirus, u opasnosti cijeli tim…

NBA sezona je prekinuta zbog pandemije koronavirusa i pitanje je kada će se nastaviti

  • Sport

  • 18. Mar. 2020  

  • 0

Kevin Durant je dobio rezultate testiranja na koronavirus - pozitivan je i postao je sedmi NBA košarkaš koji je zaražen.

Prethodno je Brooklyn Nets objavio da su četvorica igrača pozitivno testirana na koronavirus, među njima i Durant, a odranije su u toj skupini Rudy Gobert i Donovan Mitchell iz Utaha te Chris Wood iz Detroit Pistonsa.

"Osjećam se dobro. Svi budite oprezni, pazite na sebe i idite u karantinu. Proći ćemo zajedno kroz ovo", napisao je Durant.

Durant je bio neaktivan cijelu sezonu dok se oporavljao od puknute Ahilove tetive koju je zadobio u finalu NBA lige još ljetos, a NBA sezona je prekinuta usljed pandemije koronavirusa i pitanje je kada će se nastaviti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...