SKANDAL O KOJEM BRUJI AMERIKA: NBA zvijezda slala prijeteće poruke poznatom glumcu, ovaj sve objavio...

Zvijezdi Brooklyn Netsa nije se dopalo ono što je Rapaport govorio o njemu pa mu je uputio brojne prijeteće poruke.

  • Sport

  • 31. Mar. 2021  31. Mar. 2021

  • 0

Poznati glumac Michael Rapaport objavio je fotografije prijetećih poruka koje mu je slao košarkaš Kevin Durant.

"Dobijao sam prijetnje i odvratne poruke na dnevnom nivou, ali ni u najluđim snovima nisam mislio da će Kevin Durant biti među njima", poručio je Rapaport te je objavio fotografije prijetnji.

Tamo je Durant veoma ratoboran. Prijeti glumcu i njegovoj supruzi te koristi i određene homofobične izraze koji su izazvali veliku pažnju.

Durant se ubrzo oglasio i istaknuo kako on i Michael koriste čak i žešće riječi dok razgovaraju te se izvinio zbog svega.

Ipak, očekuje se da NBA liga pokrene proces protiv Duranta zbog korištenja homofobnih izraza pa bi KD mogao biti suspendovan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...