U TEŠNJU 320 PACIJENATA U SAMOIZOLACIJI: A u cijelom Sarajevskom kantonu izolirano čak...

Nema novih potvrđenih slučajeva koronavirusa, niti je bilo sumnjivih slučajeva koji su poslani na analizu

  • Vijesti

  • 19. Mar. 2020  19. Mar. 2020

  • 0

Na području općine Tešanj trenutno su u samoizolaciji 320 pacijenta. Nema novih potvrđenih slučajeva koronavirusa, niti je bilo sumnjivih slučajeva koji su poslani na analizu.

Inspekcija kontroliše rad ugostiteljskih objekata i drugih subjekata koji su obuhvaćeni ovom naredbama kriznih štabova, dok policija provjerava osobe kojima je određena kućna izolacija.

Jučer je u sali Općinskog vijeća, s početkom u 15:30, održan konsultativni sastanak Općinskog štaba civilne zaštite kojem su prisustvovali Komandant štaba Suad Huskić, te predstavnici MUP-a, Bolnice, Doma zdravlja i Općine Tešanj. Tema sastanka bilo je provođenje Naredbi Federalnog i Općinskog štaba civilne zaštite.

Sinoć su nastavljene aktivnosti na pranju i dezinfekciji saobraćajnica, trotoara i unutrašnjih javnih prostora – saopćeno je iz Općine Tešanj.

Podsjećamo, u Kantonu Sarajevo se u samoizolaciji istovremeno nalazi 611 osoba.

U Bosni i Hercegovini je do sada 39 osoba zaraženo koronavirusom COVID-19.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...