MILAN IZ BIJELJINE ZATRESAO SRBIJU; OTAC LUKE JOVIĆA, OTVORENO: „On nije kabadahija, ali ako je kriv NEKA IDE U ZATVOR…“

Napadač Real Madrida Luka Jović odlučio je vratiti se u Srbiju zbog pauze u Španiji, ali nije otišao u izolaciju

  • Regija

  • 23. Mar. 2020  

  • 0

Sa vjerenicom Sofijom je izašao u grad, što je razbijesnilo javnost u Srbiji.

Istakao je da je prekršio pravila, te da nije da ne smije izlaziti.

"Moja greška je što se nisam bolje raspitao, ali smatram da je bitno da se tačno naglase uslovi, pogotovo za ljude koji dolaze iz inostranstva. Moja namjera nije bila da okrivim organe vlasti za moje neznanje, ja sam bio upoznat sa tim da idem u samoizolaciju, za šta postoji i papir koji će to dokazati. Moje neznanje i neupućenost se odnose na to kako se treba ponašati u samoizolaciji, tj. da li smijem da izlazim napolje u određenim uslovima. Opet navodim da je zbog toga došlo zbog uslova iz kojih sam dolazio. Naravno, ja sam spreman da snosim posljedice za svoja djela", kazao je Jović.

 

Tužilaštvo u Srbiji naredilo je da se protiv Jovića pokrene kaznana prijava, a samim tim prijeti mu i veća kazna.

Njegov otac Milan u razgovoru za Puls Online istakao je da se radi o nesporazumu. Dodao je da ako treba ići u zatvor, neka ide.

"Dva testa je prošao i bio je negativan na oba. Bez obzira na to što je bio negativan, došlo je do nesuglasica i nije najbolje razumio da ne može napustiti zemlju. Smatrao je da je negativan i da može putovati. Nije mislio da se zbog milijuna može tako ponašati. Nije kabadahija. Ispalo je kao da je jedan veliki kriminalac. Ako treba ići u zatvor, neka ide u zatvor. U potpunosti se slažem s predsjednikom i premijerom, ali samo ako je kriv. Podrška sam ako je pogriješio, ali on je došao u Beograd i sjedio u stanu. Fotografije na kojima se vidi kako je u nekom provodu su iz Španjolske i nastale su prije nekoliko mjeseci. Ni trudna Sofija ne može izaći iz stana", kazao je Milan Jović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...