SJAJAN POTEZ SARAJEVSKE KOMPANIJE: Svoje kapacitete stavili na raspolaganje, evo gdje zaštitne maske možete PREUZETI BESPLATNO...

Pojava koronavirusa u našoj zemlji mobilizirala je kompanije na proizvodnji zaštitne opreme koja nedostaje

  • Ekonomija

  • 24. Mar. 2020  

  • 0

I sarajevska kompanija za proizvodnju namještaja Sinkro stavila je na raspolaganje svoje kapacitete za proizvodnju zaštitnih maski a svaki dan će ih besplatno dijeliti.

 

– Sinkro je stavio svoje kapacitete na raspolaganje za proizvodnju zaštitnih maski. Svaki dan ćemo besplatno dijeliti najmanje hiljadu maski za višekratno korištenje. Maske možete preuzeti na kapiji naše fabrike u Vlakovu svaki radni dan od 14 do 15 sati. Svako će dobiti po 4 maske – objavio je direktor kompanije Omar Kuštrić.

Kuštrić navodi kako je ovo način da zahvali kupcima i prijateljima na podršci tokom proteklih godina.

– Hvala Vam na podršci svih ovih godina, ovo je najmanje što možemo da učinimo za svoje kupce i prijatelje – kazao je Kuštrić, uz napomenu kako su poduzete sve mjere potrebne zaštite ljudi i objekta kao što je stalna dezinfekcija, zaštitna sredstva, razmak između radnika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...