LIJEPA ALBANKA IMA VELIKO SRCE: Megapopularna pjevačica Rita Ora napravila potez koji je sve oduševio...

Globalna pandemija na prvi pogled zaustavila je svijet, no u borbi protiv koronavirusa aktivirala se pjevačica Rita Ora

  • Show

  • 24. Mar. 2020  

  • 0

Pop zvijezda lansirala je kampanju za prodaju različite robe, a sva zarada odlazi u Fond solidarnosti odgovara na Covid-19 (COVID-19 Solidarity Response Fund). Vijest o novoj kampanji objavila je Rita na svojim društvenim mrežama dok je pozirala u majici sa simbolom protiv koronavirusa.

"Kampanja je dobila potporu i napravljena je za pomoć UN-u i Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji. Ako želite napraviti nešto po pitanju Covid-19 budite sigurni i čisti te dajte svoj doprinos time što ćete naručiti nešto od ove robe!", poručila je Ora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...