NAKON PROSLAVE 70. GODINA FABRIKE MUNICIJE "IGMAN" IZ KONJICA: Predsjednik Privredne komore Federacije BiH Mirsad Jašarspahić zaražen koronavirusom

ašarspahić je bio 11. marta na proslavi 70. godišnjice preduzeća “Igman”

  • Ekonomija

  • 25. Mar. 2020  

  • 1

Predsjednik Privredne komore Federacije BiH Mirsad Jašarspahić pozitivan je na koronavirus, a informaciju je lično potvrdio za Avaz.

Jašarspahić je bio 11. marta na proslavi 70. godišnjice preduzeća “Igman” u Konjicu te je tu i imao kontakt sa zaraženom osobom.

"Bio sam u Konjicu, a nakon dva dana imao sam i sastanak s direktorom “Igmana” Džahidom Muratbegovićem. Nakon što smo saznali da je bio još neko zaražen, odmah smo se svi javili ljekarima. Rečeno mi je da ostanem u izolaciji, što sam, naravno, i učinio. Izolacija mi istječe sad u petak, ali jasno je da ću je morati nastaviti", kazao je Jašarspahić.

Dodao je da nema simptome, već samo blagu hunjavicu bez temperature.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...