NAKON PRIJETNJI ZATVOROM OGLASIO SE I LUKA JOVIĆ: Napadač Reala objavio video, situacija se naglo promijenila…

Luka Jović se vratio iz Madrida u Beograd, ali nije otišao u izolaciju

  • Sport

  • 26. Mar. 2020  

  • 0

Snimljen je na ulicama Beograda, što je javnost žestoko kritikovala, uz pitanje da li i u cijeloj situaciji ima privilegovanih.

Čelnici Srbije zaprijetili su Joviću i zatvorskom kaznom, no čini se da sve brzo smirilo.

On se sada oglasio iz karantina i naveo da u slobodno vrijeme igra FIFA-e.

"Ćao svima, kao što vidite, mi smo u karantinu, provodimo vrijeme igrajući FIFA-e, nadam se da ste dobro. Ostanite u kući i ne dovodite vaše bližnje u opasnost. Nadam se da ćemo se što prije vidjeti napolju. Veliki pozdrav za sve'', napisao je Jović.

Srbijanskom napadaču ne ide dobro u Realu, pa su sve glasnije spekulacije da bi uskoro mogao na posudbu. Kao moguća destinacija spominje se Engleska.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...