ZGODNA RUSKA TENISERKA NAPRAVILA PRESEDAN: Objavila broj telefona i obećala da će svima odgovoriti…

Nekada najbolja teniserka svijeta Marija Šarapova osmislila je način da održi kontakt sa svojim obožavateljima širom svijeta

  • Show

  • 05. Apr. 2020  

  • 1

"Pišite na 310-564-7981, Marija odgovara. Pošaljite svoje poruke, odgovorit ću svima", napisala je na društvenim mrežama 32-godišnja Ruskinja, koja se povukla iz tenisa prije nešto više od mjesec dana.

Šarapova je sve iznenadila objavljivanjem telefonskog broja i pozivajući da je se kontaktira putem SMS poruka. Inače, na Instagramu Šarapova ma preko 27 miliona sljedbenika, a slavna teniserka je priznala da je ideju dobila od sponzora.

"Ne gubite ljudski kontakt ovih dana. Moramo biti bliski u ovom kompliciranom trenutku, ali moramo se i držati na udaljenosti, pa ovdje možete pronaći broj mobitela na koji mi možete napisati poruku kako bismo mogli biti u kontaktu sa svakim od vas. I svaki je izvrstan kuhinjski recept dobrodošao", napisala je Šarapova.

Problem je jedino što je usluga trenutno dostupna isključivo korisnicima telefona registriranim u SAD-u, gdje Šarapova živi nakon što se oprostila od tenisa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...