ŽARI I PALI I U ČETVRTOJ DECENIJI: Buran ljubavni život jedne od najljepših sportašica svijeta…

Marija je u julu prošle godine rodila svoje prvo dijete, sina kojeg je nazvala Theodor.

  • Estrada

  • 19. Apr. 2023  

  • 1

Bivša tenisačica i jedna od najljepših sportašica Marija Šarapova 37. rođendan dočekala je kao majka.

Marija je u julu prošle godine rodila svoje prvo dijete, sina kojeg je nazvala Theodor.

"Najljepši, najizazovniji i najveći poklon koji je naša obitelj mogla tražiti", objavila je tada Šarapova uz fotografiju sa sinom i zaručnikom te ocem djeteta, britanskim biznismenom Alexanderom Gilkesom.

Šarapova je rođena u Sibiru, a njezini roditelji su odande pobjegli zbog radijacije nakon katastrofe u Černobilu. Bilo joj je tek šest godina kada ju je Martina Navratilova vidjela kako igra tenis i njezinom ocu savjetovala da njeguje Marijin talent. Nije prošlo dugo i s ocem se Marija preselila na Floridu kako bi ganjala sportsku karijeru, a ostalo je povijest. Pokorila je svijet tenisa, bila je prva tenisačica svijeta, a osvojila je svaki turnir na kojem se pojavila.

No, osim po sportskim uspjesima, Šarapova je oduvijek bila poznata i po skandalima, kako profesionalnim, tako i privatnim, ljubavnim.

Blistavu karijeru okaljala je pred sam je kraj, kada je 2016. godine pala je na doping testu zbog uzimanja zabranjenog meldonija te je suspendirana na dvije godine, da bi ubrzo nakon povratka na teniski teren objavila da odlazi u mirovinu.

Marija ima i burnu ljubavnu prošlost.

Prije sadašnjeg zaručnika, ljubila je kolegu Grigora Dimitrova. Bugarski tenisač javio joj se mailom nakon što ju je vidio na teniskom meču 2013. godine. Ruskinja je u svojoj autobiografiji priznala da ju je ispočetka bilo strah da je Dimitrov premlad za nju, no svejedno se zaljubila. Veza im je potrajala dvije godine, a prekinuli su u trenutku kada je Šarapova bila u najgoroj fazi svoje karijere, nakon što je izgubila meč od Serene Williams. Zanimljivo, Grigor je prije hodao i s Marijinom suparnicom Serenom.

Šarapovoj ovo nisu ni prve zaruke. S košarkašem Sašom Vujačićem zaručila se 2010. godine, godinu dana nakon što su se upoznali u Los Angelesu i prohodali, no do oltara nisu uspjeli doći i nakon dvije godine zaruka su prekinuli.

Prije njega tenisačica je 2008. godine hodala s TV producentom Charliejem Ebersolom. Njihova veza nije dugo potrajala i prekinuli su iste godine kada su prohodali, a Charlie je tada utjehu pronašao u pjevačici Britney Spears.

Marijina veza koja je najviše privukla pažnje u medijima bila je s kolegom Andyjem Roddickom. Par se zajedno pojavio 2006. godine na US Openu, a mediji su im čak dali i nadimak "Rodapova". Iako nikada nisu javno progovorili i svojoj vezi, nema sumnje da je bilo strasti između njih.

Tenisačica je kratko hodala i s pjevačem grupe Maroon 5 Adamom Levineom, kojeg je upoznala na proslavi svog 18. rođendana, a on je kasnije za medije izjavio da je prekinuo s njom jer "nije bila dobra u krevetu".

S Aleksandrom Gilkesom u vezi je od 2018. godine , a zaručili su se 2020. Gilkes je prije Marije bio u braku s Michom Nonoo, ženom koja je upoznala Harryja s njegovom suprugom Meghan Markle, a on je princa upoznao na fakultetu te su i danas jako dobri prijatelji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...