NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI: Procurila fotografija iz mladosti, ovo je natraženiji glumac iz BiH…

Izazovu koji se posljednjih dana širi društvenim mrežama odazvao se i popularni domaći glumac

  • Estrada

  • 18. Apr. 2020  

  • 1

Priključio se tako Širokobriježanin Goran Bogdan estradnom društvu koje na društvenoj mreži Instagram objavljuje slike iz djetinjstva i mladosti.

Podsjetimo, prije njega učinili su to već mnogi, a među posljednjima, koje su oduševile mase patitelja, bila je i Tereza Kesovija

"Mali ja", napisao je uz fotografiju Bogdan na kojoj pozira u majici s preslikačem benda Iron Maiden. Njegova objava, na kojoj se vidi kako je riječ o fotografiji na kojoj možda ima 13, 14 godina, odmah je izazvala gomile "lajkova", ali i komentara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...