OBIJENO NEKOLIKO VOZILA U CENTRU SARAJEVA: Stanari traže video nadzor

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, kazali su da niko nije prijavio štetu na vozilima

  • Hronika

  • 21. Apr. 2020  

  • 0

Nakon serije obijanja privatnih vozila u sarajevskom naselju Ciglane tokom vikenda i proteklih noći, Udruženje “Novi Centar”, koje je i na svom Facebook profilu objavilo seriju fotografija, izdalo je saopćenje u kojem želi ukazati na negativna dešavanja u ovom naselju.

"Ovim putem želimo predložiti/zatražiti da se što hitnije naše naselje ‘pokrije’ kamerama te time doprinese prevenciji ovakvih i sličnih dešavanja. Naše Udruženje će se u narednom periodu aktivno angažovati na ovom pitanju te ćemo u tom smislu uputiti odgovarajuće prijedloge rješenja te se nadamo da u saradnji Općine Centar i MUP-a Kantona Sarajevo ovo pitanje možemo riješiti u najkraćem roku", zaključuju iz ovog Udruženja.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, kazali su da niko nije prijavio štetu na vozilima, ali da će cijeli slučaj istražiti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...