DETALJI SILOVANJA STARIJE ŽENE IZ ILIJAŠA KOD PIJACE CIGLANE: Nesretna žena prodavala priglavke

Kasnije je demantovana vijest da je žrtva silovana na pijaci, te je navedeno kako se ovaj gnusan zločin dogodio u prostoru gdje se prodaju stvari, ali koji nije u sklopu pijace Ciglane.

  • Hronika

  • 14. Jan. 2023  14. Jan. 2023

  • 0

Današnja vijest kako je muškarac na pijaci Ciglane silovao stariju ženu iz Ilijaša potresla je bh. javnost.

Međutim, kasnije je demantovana vijest da je žrtva silovana na pijaci, te je navedeno kako se ovaj gnusan zločin dogodio u prostoru gdje se prodaju stvari, ali koji nije u sklopu pijace Ciglane.

Kako je za Hayat.ba potvrdio Mirza Hadžiabdić, potparol MUP-a KS po primanju dojave, policijski službenici su odmah izašli na teren.

"Zaprimljena je prijava i policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo postupaju po istoj, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva poduzimaju mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja i dokumentovanja svih okolnosti vezanih za prijavljeni događaj s obilježjem krivičnih djela ‘Teška krađa na naročito drzak ili naročito opasan način’ i ‘Silovanje’, kao i identifikaciji i pronalasku osumnjičenog za ista", potvrdio Hadžiabdić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...