SA FARME U BUGOJNU UKRALI 70 OVACA: Policija uhapsila lopove iz Lukavca i Novog Travnika

Protiv osumnjičenih lica nadležnom tužilaštvu bit će podnesen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu

  • Hronika

  • 25. Apr. 2020  

  • 0

Policijski službenici PS Bugojno naknadno su rasvijetlili su jednu tešku krađu koja je izvršena tokom noći 19/20.03.2020. godine na štetu firme "Qatar Internacional" d.o.o Travnik. Tom prilikom otuđeno je 70 ovaca sa farme Kruševica u mjestu Odžak, općina Bugojno.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici PS Bugojno došli su do saznanja da su osumnjičeni za izvršenje predmetnog krivičnog djela S.T. rođen 1995.godine iz Lukavca i H.P. rođen 1977. godine iz Novog Travnika.

Po kompletiranju predmeta, protiv osumnjičenih lica nadležnom tužilaštvu bit će podnesen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...