RAKITIĆ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU: Jedan igrač Barcelone mu je najviše pomogao, smatra ga najvećim ikada, druže im se i žene…  

Ivan Rakitić govorio je u velikom intervjuu za SN i o svom najvećem prijatelju, legendarnom Andresu Iniesti

  • Sport

  • 28. Apr. 2020  

  • 0

Andres Iniesta je na temu “hoće li Barcelona prodati Rakitića”, kazao da on to nipošto ne bi napravio. Je li vam on najbolji prijatelj od velikih igrača s kojima ste igrali u Barci?

- Je, svakako. I općenito mi je jedan od najboljih prijatelja. Često se čujemo, žene se također razumiju jako dobro. Vrlo smo bliski, kad god dođe u Barcelonu, jer sad igra u japanskom Visselu iz Kobea, nađemo se i družimo. No, i dok je u Japanu na telefonu smo svako malo. Jako je lijepo čuti takvo njegovo mišljenje jer Iniesta je veliki igrač, jedan od najvećih svih vremena.

Zove li vas Neymar? S njim ste bili odlični dok je igrao za Barcu? Govori se da bi se rado vratio.

- Ha, čuli smo se nekoliko puta, ali nismo razgovarali o transferu. Zanimalo me kako je, je l’ dobro on i obitelj. To su teme o kojima mi pričamo, a ovo ostalo je za druge – kazao je Rakitić.

Šta biste radije osvojili, Ligu prvaka ili španjolsko prvenstvo? 

- Volio bih jedno i drugo, što više titula to je bolje. Idemo uzeti sve. Naravno, bilo bi posebno još jednom podignuti pehar u Ligi prvaka, ali isto tako želim osvojiti i prvenstvo. Ne jednom nego još puno puta. Samo da se vratimo u taj ritam utakmica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...