SEVERINA OBJAVILA FOTOGRAFIJU S TITOM, KOMENTARI PLJUŠTE SA SVIH STRANA: 'E Seve, da si kao Jovanka'

Severina Kojić svojim je pratiteljima čestitala Praznik rada uz fotomontažu na kojoj pozira s Josipom Brozom Titom.

  • Estrada

  • 01. Maj 2020  02. Maj 2020

  • 0

Severina Kojić čestitala je svojim pratiteljima Praznik rada uz fotomontažu na kojoj pozira s bivšim predsjednikom Jugoslavije, Josipom Brozom Titom. Riječ je o fotografiji na kojoj je u originalu pored Tita bila kraljica Elizabeta II., a na njezino mjesto ovog puta zahvaljujući photoshopu zasjela je splitska pjevačica.

Posebne čestitke uputila je onima koji proteklih nekoliko mjeseci daju sve od sebe kako bi svima olakšali život u jeku pandemije koronavirusa.

Dozvolite mi da vam čestitam(o) 1. maj, praznik radnog naroda!  Dozvolite da ovo bude u čast svih radnica, posebno u ovim vremenima medicinskim sestrama, liječnicama, trgovkinjama, apotekarkama, njegovateljicama, dominantno ženama, koje su heroine na prvoj crti ove pandemije, kako bi se muški poslije hvalili - napisala je Severina.

Njena fotka izazvala je lavinu komentara, a većina pratitelja čestitke je uzvratila Severini. - Živio nam 1. maj - poručila joj je prijateljica Iva Radić  dok je bilo i onih koji su Severinu usporedili s bivšom prvom damom, Jovankom Broz. -E Seve da si ti ka Jovanka - poručio joj je jedan obožavatelj ispod fotografije.


Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...