SEVERINA POMNO PRATILA IZBORE: "Institucije šute, zdravstvo nam je pred kolapsom..." (FOTO)

Splitska pjevačica otprije je poznata da vrlo predano prati političke događaje.

  • Estrada

  • 17. Apr. 2024  

  • 1

Severina vrlo angažirano prati današnji izborni dan.

Na svom Instagram storyju objavila je tako podugačku objavu koju je većinom podijelila s Instagram stranice Grof darkula, a njoj pridodala današnje medijske objave, kao i fotografije gužve na biračkim mjestima koju je popratila poznatom Balaševićeom pjesmom "Živjeti slobodno".

image

Severina izborna objava 

Objava joj kreće sa slikom bake koja kopa po kontejneru za smeće, a iznad se vijori hrvatska zastava. Naslov je "Zašto su ovo nabitniji izbor u hrvatskoj povijesti".

Potom slijede objašnjenja; zbog mladih koji nemaju sredstava za samostalni život, zbog korupcije koja je uništila naše društvo i raselila preko 400 hiljada Hrvata i Hrvatica, zbog obrazovnog sistema i reformi koje se stopiraju godinama. Također se navodi da je na izbore trebalo izaći i zbog zdravstva pred kolapsom, pravosuđa koje je neučinkoviito i staje na stranu nasilnika, društva u kojem neprestano raste rodno uvjetovano nasilje, a institucije šute, zbog rasta radikalnih pokreta i stranaka koje bi ženama ukidali pravo na pobačaj i stavljali ih u zatvore,...

image

Severina izborna objava

 image

Severina izborna objava

 image

Severina izborna objava

 

Splitska pjevačica otprije je poznata da vrlo predano prati političke događaje kao i situaciju u državi. Tako je primjerice kada je Jadranka Kosor bila premijerka, inače poznata po obožavanju broševa, Severina izašla u javnost s brošem - onim na kojem je bio tadašnji broj nezaposlenih u Hrvatskoj, prenosi Jutarnji.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...