MEKTIĆ ODMAH PROČITAO DODIKA: „Za*ebi majstore tu manipulaciju, kada je sve gotovo ti se praviš budala…“

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine i zastupnik SDS-a u Parlamentu Bosne i Hercegovine Dragan Mektić oglasio se na društvenim mrežama povodom posljednje izjave člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika

  • Mini market

  • 13. Maj 2020  

  • 1

Podsjetimo, član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je jučer da je formiranje centra za migrante u selu Lipa kod Bihaća kontinuirana provokacija usmjerena prema srpskom narodu.

"To je čist srpski grunt bez obzira na to što kantonalne vlasti imaju pravo da odlučuju gdje će nešto biti. Bilo bi korektno da je taj centar bio napravljen izvan srpskih entičkih prostora i sigurno je bilo mnogo mjesta na kojima su to mogli da urade, ali oni su htjeli da time provociraju. Borićemo se protiv toga", izjavio je Dodik novinarima u Banjaluci.

„Za*ebi majstore tu manipulaciju, prvo ćutiš dok se taj centar uspostavlja, a sada kada je sve gotovo ti se praviš budala, kao ne slažeš se sa tim. Ma koga ti pokušavaš da farbaš? Pročitan si“, oštro poručio je Mektić, a „prenosi Slobodna Bosna“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...