OVO JE NADREALNO: Pogledajte šta u Zenici organizuje Ramo Isak, doći će mu i general Sefer Halilović... (FOTO)

Isak je kazao da će ovo bit skup podrške lično njemu "u borbi sa rušilačkim elementima". Sudeći prema najavnom plakatu, na skupu kod Zenice pojavit će se i general Armije RBiH Sefer Halilović.

  • Mini market

  • 23. Apr. 2024  23. Apr. 2024

  • 7

Ramo Isak , ministar unutarnjih poslova FBiH, pozvao je građane BiH na okupljanje na Smetovima kod Zenice gdje će se, kako kaže, "iskazati ljubav prema domovini i odati počast njenim sinovima koji su dali krv za njenu slobodu".

Pored toga, Isak je rekao da će ovaj skup podrške lično njemu "u borbi sa rušilačkim elementima". Sudeći prema najavnom plakatu, na skupu kod Zenice pojavit će se i general Armije RBiH Sefer Halilović .

“Uvaženi sugrađani, svi oni koji Bosnu i Hercegovinu osjećaju svojom domovinom, pozivamo vas da bude dio okupljanja na Smetovima kod Zenice kako bismo i na taj način iskazali svoju ljubav prema državi i odali počast njenim sinovima koji su svoju krv dali da bi je odbranili. kako bismo dali podršku federalnom ministarstvu unutarnjih poslova Rami Isaku u borbi s rušilačkim elementima koji svakodnevno nasrću na našu zemlju" , poručio je Isak putem svog Facebook profila. 

Ovo okupljanje bit će prilika i da se snimi videospot za patriotsku pjesmu o našoj BiH, zbog čega vas dodatno motivišemo da ovom pozivu odgovorite pozitivno” , dodao je Isak u samohvalnom Facebooku objavi.

Isak je objavio i program ove domoljubne "manifestacije", te je na kraju poručio: "Pošaljimo pravu sliku svijeta što je snaga naroda vođena iskrenim domoljubima!"

 Domovina te zove! Uvaženi sugrađani, svi oni koji Bosnu i Hercegovinu osjećaju svojom domovinom, pozivamo vas da...

Postavio Ramo Isakutorak, 23. travnja 2024

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...