JE LI NA POMOLU NOVO ŽARIŠTE: U Prijedoru pet sestara i tehničar pozitivni na virus

"Novi koronavirus potvrđen je kod pet medicinskih sestara i tehničara iz Bolnice u Prijedoru", saopćili su iz Ministarstva.

  • Vijesti

  • 19. Maj 2020  19. Maj 2020

  • 0

Prema najnovijim podacima Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, kod još 14 osoba u Republici Srpskoj registrovano je prisustvo koronavirusa.

"Novi koronavirus potvrđen je kod pet medicinskih sestara i tehničara iz Bolnice u Prijedoru", saopćili su iz Ministarstva.

"Riječ je o osobama koje su bile u kontaktu sa zdravstvenim radnikom kod kojeg je ranije potvrđen test na novi koronavirus i koji se, u skladu sa procedurom, od tada nalaze u izolaciji", navodi se u saopćenju.

Navode da su testirani i svi ostali radnici s ovog odjela Bolnice u Prijedoru, koji su negativni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...