RUSIJA NA UDARU VIRUSA: Hiljade novih slučajeva svakog dana, a samo danas ČAK...

U Rusiji je u protekla 24 sata potvrđeno 8.338 novih slučajeva zaraze koronavirusom, čime je ukupan broj zaraženih porastao na 370.680, javlja Anadolu Agency (AA).

  • Svijet

  • 27. Maj 2020  27. Maj 2020

  • 0

Iz Ruskog centra za kontrolu i prevenciju koronavirusa saopćeno je da je u istom periodu preminula 161 osoba te da je ukupan broj preminulih povećan na 3.968.

U saopćenju se navodi da je u proteklom danu izliječeno 11.079 osoba kojima je ranije dijagnosticiran Covid-19, čime je ukupan broj izliječenih dostigao 142.208.

Ističe sa da je kod 40,8 posto slučajeva riječ o asimptomatskim pacijentima.

Epicentar koronavirusa u Rusiji je Moskva, gdje je zabilježeno 2.140 novih slučajeva zaraze, što je najmanji broj novozaraženih od 23. aprila.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...