A NEKAD JE ZA NJIH BIO "SVETI SAVA": Navijači beogradskog Partizana šamarali legendu kluba i aktuelnog trenera

Sve se odigralo u restoranu Partizana na stadionu

  • Sport

  • 27. Maj 2020  27. Maj 2020

  • 0

Savo Milošević je blizu odlaska iz Humske ulice u Beogradu, a razlog nije jedino sportski, već i sukob koji je trener Partizana imao sa navijačima crno-bijelih.

Kako piše "Blic sport", sve se odigralo u restoranu Partizana na stadionu, kada je Milošević čak dobio i nekoliko udaraca od viđenijih pristalica crno-bijelih.

Oni su bili nezadovoljni jer se strateg crno-bijelih nije pojavio na sastanku sa navijačima zakazanim dan ranije, pišu "Nezavisne novine".

Milošević je došao u restoran nakon nekoliko dana baš u trenutku kada je za susjednim stolom sjedilo nekoliko navijača.

Oni su mu prišli vidno nezadoviljni i poslije kraće rasprave udarili mu nekoliko šamara. Sve se završilo na tome, navodi "Blic sport".

Prvu utakmicu nakon pauze zbog korone Partizan igra za vikend, a indikativno da se baš prije nekoliko dana pojavila priča da Milošević napušta Partizan i ide u Englesku u Aston Villu, u klub u kojem je počeo inostranu karijeru.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...