SPLIT ZAVIJEN U CRNO: Iznenada preminuo čuveni dizač tegova, rekorder i osvajač medalja…

Splitsku sportsku javnost shrvala je vijest da je preminuo Silvio Bijelić, 27-godišnji dizač tegova

  • Sport

  • 31. Maj 2020  

  • 0

Kako piše Slobodna Dalmacija, ovaj je 27-godišnji sportista živio tiho i nenametljivo. Vijest o iznenadnoj smrti koja je šokirala sve njegove prijatelje, za Slobodnu Dalmaciju potvrdio je njegov dugogodišnji trener Boško Čavka.

„Pozlilo mu je oko 4.30 sati. Tragedija. Svi smo u šoku. Nitko ne može doći sebi“.

Kako prenosi isti izvor, Silvio Bijelić bio je jedan od najperspektivnijih hrvatskih dizača, zajedno s braćom Musić. Na evropskom juniorskom prvenstvu na Kipru 2013. godine osvojio je bronzanu medalju, te najavio velike domete. U njegovom vlasništvu ostali su nacionalni rekordi, sva tri u kadetskoj konkurenciji, juniorski u izbačaju i biatlonu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...