MILOŠEVIĆEV SPS UDARIO NA VUČIĆEV SNS: Spot kojim je Dačić najavio da će zabiti nož u leđa Vučiću? (VIDEO)

Da li je najavljen otvoreni rat sa SNS-om ili se, pak, nešto drugo iza brda valja, ostaje da se vidi.

  • Regija

  • 10. Jun. 2020  10. Jun. 2020

  • 1

Socijalistička partija Srbije, koju je 1990. godine osnovao Slobodan Milošević, u okviru predizborne kampanje za izbore napravila je predizborni spot sa dvosmislenom porukom. Da li je najavljen otvoreni rat sa SNS-om ili se, pak, nešto drugo iza brda valja, ostaje da se vidi.

Spot koji je plasirala SPS Raška, slikovito prikazuje fudbalsku utakmicu i fudbalera u crvenom dresu koji daje gol plavom timu, a zatim se pojavljuje natpis na kome se pored karakteristične jedinice s bilborda SNS-a zaokružuje i dvojka, a potom se glasači pozivaju da odigraju "iz keca u dvojku".

Vučićevi mediji odmah su osuli paljbu po SPS-u, optužujući ih da su "zabili nož u leđa Aleksandru Vučiću".

(S. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...