NOVA SMRT AFROAMERIKANCA POTRESLA SAD: Javnost traži istragu

Tijelo Roberta Fullera pronašao je slučajni prolaznik u noći sa srijede na četvrtak.

  • Svijet

  • 13. Jun. 2020  13. Jun. 2020

  • 0

Nalaz iz mrtvačnice pokazuje da se Robert Fuller objesio u parku u Palmdaleu u Kaliforniji, ali javnost traži istragu o smrti ovog Afroamerikanca u okolici Los Angelesa.

Tijelo Roberta Fullera pronašao je slučajni prolaznik u noći sa srijede na četvrtak, rekao je poručnik Brandon Dean.

Policijski poručnik rekao je i da svi do sada prikupljeni dokazi navode na zaključak da je Fuller počinio samoubistvo, ali da je istraga o ovom slučaju u toku.

Brz zaključak policije razbjesnio je lokalne odbornike, koji su žestoko kritikovali nekolicinu policijskih zvaničnika što su, prije okončanja istrage, saopštili da se Fuller ubio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...