KRAJ TEŠKOG RAZDOBLJA: Čovjek koji je Severinu godinama pratio u svim životnim bitkama, opet je uz nju

"Dobro je poznato da o detaljima poslovnog odnosa sa Severinom nikada nisam javno govorio, ali kao što sve naše kolege i prijatelji znaju, nas dvoje smo oduvijek bili nekako svoji. Time me još više vesele budući zajednički projekti", kratko je za "Jutarnji" prokomentirao obnovljenu saradnju sa Severinom njen donedavno bivši, a sad i službeno iznova menadžer Tomislav Petrović.

  • Estrada

  • 15. Jun. 2020  15. Jun. 2020

  • 0

Upravo njegovim povratkom u Severinin život daje se naslutiti da turbulentno i teško razdoblje, koje već neko vrijeme proživljava pjevačica, polako dolazi kraju.

Inače, Severina i njen Tomica, kako ga je oduvijek odmila zvala, slovili su punih 17 godina za jednu od najuspješnijih, ali i najdugovječnijih saradnji na estradnoj sceni, zajedno su utrli njen put do samog vrha i iza njih je mnoštvo uspješnih projekata.

Upravo iz tog razloga mnoge je šokirala vijest da su lani u martu odlučili krenuti svako svojim putem. Iako se o razlozima prekida saradnje danima nagađalo u medijima, Petrović je, kao i uvijek, sve moguće nesuglasice zadržao za sebe i tada, također, pokazao kako je i dalje Severini podrška.

Da je Severininu karijeru Tomica Petrović ponovo preuzeo u svoje ruke, potvrdio je i voditelj njenog PR tima Davor Grgin.

- Mogu vam samo potvrditi informaciju da Severina i Tomislav Petrović sarađuju te da se svi u timu veselimo skorašnjim i budućim projektima - rekao je Grgin.

imagePjevačica Severina/Bruno Konjevic/Cropix

Obnovu saradnje, čini se, obje su strane željno iščekivale, a sve što je stalo između njih, sada je zaboravljeno i ostavljeno u prošlosti. Izjava koju je prije nekoliko godina dala i sama Severina, sad opet ima smisla, jer je nerijetko isticala da je upravo Petrović, uz njenog sina Aleksandra, jedan od najvažnijih muškaraca u njenom životu.

- Kada izgubite čovjeka koji ničega nije vrijedan, pa ni razočaranja, nije vam toliko teško. Kada izgubite čovjeka koji vas je volio, a vi zabrljate, to je najgore. Primjerice, da mi moj Tomica, prekrasan čovjek, kaže zbogom, bila bih očajna - napomenula je tada Severina.

Čini se da je turbulentno razdoblje Severine Kojić polako iza nje.

imageSeverina i Tomislav Petrović  Ranko Suvar/Cropix

Severina i dalje vodi sudsku bitku protiv nekadašnjeg partnera Milana Popovića oko starateljstva nad osmogodišnjim sinom Aleksandrom, nedavno se pisalo i kako joj u braku ne cvjetaju ruže, ali upravo je Petrović godinama bio taj koji je zajedno s njom prolazio kroz sve životne bitke i uspjehe.

Pred njima su sada brojni novi projekti, jer Severina tokom izolacije zbog koronavirusa ni najmanje nije poslovno mirovala, a prvi u nizu koncerata ovog ljeta trebao bi biti upravo u njenom rodnom Splitu 11. jula.

U međuvremenu, nakon razlaza pjevačice i njenog dugogodišnjeg menadžera i prijatelja, Severinine se karijere nakratko uhvatio i njen suprug Igor Kojić, a tokom iznimno uspješne turneje "The Magic Tour" menadžer joj je bio direktor "Star produkcije" Alen Ključe, poznat po saradnjama s nekima od najvećih svjetskih muzičkih imena.

(Jutarnji.hr/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...