DIREKTNO IZ ITALIJE: Miralem Pjanić svaki tren treba da sleti u Barcelonu, postaje najskuplji bh. igrač u povijesti...

Transfer Miralema Pjanića iz Juventusa u Barcelonu samo je pitanje dana, uvjereni su brojni svjetski mediji.

  • Sport

  • 27. Jun. 2020  27. Jun. 2020

  • 1

O odlasku bh. fudbalera na Camp Nou špekuliše se već sedmicama. Zbog Blaugrane je odbio bogatije ponude Chelseaja, Manchester Uniteda i Paris Saint-Germaina, a sve prepreke za transfer otklonjene su nakon što je Arthur Melo pristao da bude dio ove razmjene.

Pjanićeva vrijednost procijenjena je na 60 miliona eura, a Arthurova na 75 pa će Juventus, zajedno s našim fudbalerom, morati poslati i novac u Kataloniju. Deset miliona eura će Barcelona dobiti odmah, a pet kroz moguće bonuse.

Italijanski guru za transfere Gianluca di Marzio objavio je poslije ponoći da bi Pjanić već danas ili sutra navečer mogao letjeti za Barcelonu ukoliko se riješe svi ostali detalji, a u tom slučaju, u Španiji se ne bi dugo zadržao.

Pjanića već u utorak očekuju klupske obaveze, odnosno utakmica s Genovom, u kojoj Maurizio Sarri najozbiljnije računa na njegove usluge.

Pjanić će transferom u Barcelonu postati najskuplji bh. nogometaš u povijesti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...