NAKON ŠTO JE PJEVAČICA UHAPŠENA ZBOG KRAĐE: Bivši otkrio šta se dešava s Romanom!

Nakon priča da je Romana Panić poslije hapšenja zvala bivšeg dečka Fotosa Pitađisa, koji je nekoliko godina bio u emotivnoj vezi s njom, on se oglasio pa otkrio da li je to istina.

  • Estrada

  • 30. Jun. 2020  30. Jun. 2020

  • 0

Romanin bivši brani pjevačicu i tvrdi da nije istina da ga je kontaktirala i molila da joj pomogne.

"Nije istina da me je zvala. Verujem u nju i, kako sam pročitao, kazna je suspendovana. Mislim da je nesporazum to što se dogodilo njoj. Šta god da joj treba, gdje god da se nalazi, tu sam za nju" rekao je Fotos.

Na pitanje jesu li u skorije vrijeme bili u kontaktu, kratko je odgovorio: "Ne."

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsjetimo, Romana Panić i njen partner Filip uhapšeni su u Brizbejnu, u Australiji, zbog pljačkanja bankomata.

Romana je osuđena na 12 mjeseci zatvora, a Filip na 14 mjeseci, a pored toga, morat će da vrate novac koji su protupravno prisvojili.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...