KAD SE BRAZZO ZAINATI: Salihamidžić pokazao ko je gazda u Bayernu, Manchester City je učinio sve, ali...

Bayern je prije nekoliko dana ozvaničio dugo očekivani transfer Leroya Sanea iz Manchester Cityja i to za 49 miliona eura.

  • Sport

  • 08. Jul. 2020  

  • 0

Kako prenose njemački mediji, sve se oteglo iz samo jednog razloga, a to je nogometaš Bayerna Kingsley Coman.

Naime, čelnici Manchester Cityja htjeli su da dovedu Comana, te su na sve načine pokušali isposlovati razmjenu igrača.

Nudili su Bayernu Sanea u zamjenu za Comana, te je zbog toga sve išlo jako sporo, a na kraju je odluku donio Hasan Salihamidžić.

Na posljednjem sastanku koji se desio u ponedeljak, Salihamidžić je upravi Cityja dao do znanja da ne žele pustiti Comana, te da će samo za novac dovesti Sanea.

Uprava Cityja je na kraju pristala na ponudu od 49 milona eura, a uz razne bonuse ova cifra će rasti do 60 miliona eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...