DRAMATIČNI PRIZORI: Bacila sina sa balkona, pa poginula u požaru dok je spašavala kćerku

Muškarac iz Arizone proglašen je za heroja nakon što je uhvatio trogodišnjeg dječaka kojeg je mama bacila sa terase spasavajući ga od požara.

  • Hronika

  • 10. Jul. 2020  

  • 0

Phillip Blanks bio je u posjeti prijatelju, kada je čuo buku koja je dopirala spolja. Vidio je kako je stan komšije zahvatio požar i očajnu majku sa sinom u naručju.

Ona je ispustila sina preko ograde, ali Phillip na sreću je uspio da ga uhvati.

Dramatičan snimak prikazuje trenutak kada mama ispušta sina i Phillipa koji ga hvata, prije nego što oboje padaju na zemlju.

Prije nego što ga je bacila, čulo se kako joj ljudi govore da to uradi, a kada je dječak bio bezbjedan, počeli su da joj viču da i ona skoči.

Svjedoci su vidjeli da je žena takođe gorjela, ali umjesto da se spasi, vratila se u stan da pronađe osmogodišnju kćerku.

Vatrogasci su upali u stan ali su nažalost majku (30) pronašli mrtvu.

Sin je preživio i odveden je u bolnicu. Njegova starija sestra do sada je imala osam operacija, i oboje se i dalje nalaze u bolnici.

Pokrenuta je i stranica na GoFundMe kako bi se skupio novac za djecu i njihovog oca, koji su ostali i bez krova nad glavom, prenosi Telegraf.rs.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...