SKANDAL U "OTVORENOM": Žestoka svađa bivših kolega s HRT-a, Krešimir Macan napustio studio nakon monologa rigidne Karoline Vidović-Krišto… (VIDEO)

Rasprava u HRT-ovoj emisiji "Otvoreno" u ponedjeljak navečer završila je odlaskom komunikacijskog stručnjaka Krešimira Macana iz studija.

  • Regija

  • 21. Jul. 2020  21. Jul. 2020

  • 0

Tema emisije bila je konačni izgled nove Vlade i budućnost Hrvatske, a Macana je naljutilo izlaganje Karoline Vidović-Krišto iz Domovinskog pokreta.    

Vidović-Krišto je ustvrdila kako se raspravlja o Vladi koja je izabrana protuustavno i koja će se sastaviti protuustavno, sa mnogim ministrima koji su se dokazali korupcijom.

Istaknula je da joj je frapantno raspravljati o tome, a ne o iskapanju ubijenih Hrvata u jami Jazovki. Macana je optužila za medijsko obmanjivanje, jer se, kako kaže, "zajedno sa medijima predstavlja kao neovisni analitičar''.

 

Njezino izlaganje prekinuo je Macan rekavši joj da je malo zalutala u emisiju i da je ne želi slušati. Ona mu je odgovorila da ne mora i da može napustiti studio, što je on, na kraju, i učinio i napustio emisiju. Macan je Vidović-Krišto pri izlasku nazvao spodobom.

"Gospođa Krišto je došla u emisiju sa pripremljenim monologom. Nisam mogao ostati u istoj emisiji s osobom koja vrijeđa, govori neistine i ne dopušta raspravu. Stoga sam otišao", izjavio je Krešimir Macan za portal Hrt.hr.

"Tema emisije je trebala biti budućnost Hrvatske i očekivanja od nove Vlade, a ne povratak u prošlost i ustaše i partizani", poručuje Macan. Dodaje i da razumije da su ostali gosti emisije ostali. "Oni, kao političari, moraju pretrpjeti svašta, ja ne moram", kaže.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...