ŠOK NA BRITANSKOM DVORU: Isplivali novi detalji iz knjige, princ Harry tajno pratio šta radi njegova...

Princ Harry (35) odlučio je da otvori nalog na Instagramu kada je počeo da se zabavlja sa Meghan Markle. Mlađi sin Charlesa i Diane, koji se u maju 2018. vjenčao sa tri godine starijom Meghan, prema navodima u knjizi "Finding Freedom", otvorio je tajni Instagram nalog da bi mogao da prati tadašnju novu djevojku.

  • Show

  • 28. Jul. 2020  28. Jul. 2020

  • 0

U knjizi se tvrdi, također, da je Meghan, koja je prije nego što se udala za Harryja bila zagriženi ljubitelj društvenih mreža te je čak imala i svoj lifestyle blog "The Tig", počela da prati nalog @SoujeyMau5, za koji se kaže da je pripadao princu Harryju, prenosi Mirror.

Navodi se da je Harry izabrao ovaj nadimak zbog svoje ljubavi prema house muzici, a Mau je uključio zbog njegovog omiljenog DJ-a – DeadMau5.

Na profilnoj slici je bila kaciga u obliku miša i vjeruje se da je ovo ime vojvoda od Susexa koristio godinama, čak i za svoj profil na Facebooku.

Prema prijateljima čije su izjave citirane u biografiji, Harry i Meghan su se zaljubili na prvi pogled.

Kako su naveli, vojvoda od Susexa pao je u "trans" poslije njihovog prvog sastanka u Sohou, gdje je osoblje omogućilo da ostanu nevidljivi za paparace tako što ih je uvelo i izvelo na zadnji ulaz.

Knjiga "Finding Freedom", čiji su autori Omid Scobie i Carolyn Durrand, izlazila je kao feljton u "The Timesu" i "The Sunday Timesu".

Knjiga, također, otkriva da se par tajno vjerio dva mjeseca prije nego što je o tome obavijestio ostatak svijeta, tokom boravka u Bocvani.

Par je prethodno objavio da je Harry zaprosio Meghan dok su spremali piletinu za večeru u novembru 2017.

Portparol Harryja i Meghan rekao je da par nije davao nikakve izjave za knjigu, ali da nisu opovrgli ništa od odlomaka koji su objavljeni u "Timesu".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...