LOŠA VIJEST ZA HOTELIJERE: "Kuwait Airways" otkazao liniju ka Sarajevu, a razlog je...

"Kuwait Airways", koji je nedavno objavio da je obnovio planove za uvođenje linije između Kuvajta i Sarajeva, primoran je otkazati ove letove.

  • Ekonomija

  • 03. Avg. 2020  03. Avg. 2020

  • 1

Do zaokreta je došlo nakon što je Kuvajt uveo zabranu letova za Bosnu i Hercegovinu i iz nje, kao i brojna druga tržišta, među kojima su Crna Gora, Srbija i Kosovo, radi ograničavanja širenja Covida-19.

Zabrana će biti na snazi do daljnjeg. Osim toga, Bosna i Hercegovina ne dozvoljava ulazak državljana Kuvajta u zemlju, javio je "Ex-Yu Aviation News".

"Kuwait Airways" nastavio je prošlog vikenda s drugim planiranim letovima nakon nekoliko mjeseci.

Inače, linija ka Sarajevu bila je namijenjena uglavnom turistima koji su namjeravali tokom ljeta posjetiti BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...