ITALIJA JE U ŠOKU: Najbolji igrač Atalante konačno prelomio, nogometaš rodom iz Sanskog Mosta prekida karijeru!?

Njegova sjajna forma prekinuta je nakon što se iznenada vratio u Sloveniju, a naknadno je objavljeno da ga je navodno supruga prevarila.

  • Sport

  • 04. Avg. 2020  

  • 1

Nogometaš Atalante, Josip Iličić nalazi se u najtežem periodu svog života.

Navodno je Iličić imao velikih problema zbog straha od smrti nakon što je svijet zahvatila pandemija koronavirusa.

Nakon svega toga ovaj nogometaš je pao u depresiju jer ga je navodno supruga prevarila, a sada razmišlja o prekidu karijere i odlasku u nirovinu.

Sve to u trenucima kada je imao odličnu sezonu iza sebe, golove postizao kao na traci, te se očekivalo još mnogo od njega.

Male su šanse da Iličić nastupi u utakmici Lige prvaka koju njegova Atalanta igra protiv PSG-a, a sada je pitanje da li će uopće nastaviti svoju karijeru.

Podsjetimo, Josip Iličić porijeklom je Bosanac, njegova majka Ana odvela ga je kao jednogodišnjeg dječaka u Sloveniju iz okoline Sanskog Mosta, nakon što su mu ubili oca.

U Sloveniji je doživio afirmaciju kao nogometaš, a karijeru uspješno nastavio u Italiji.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...