ŠOKANTNO SVJEDOČENJE NIKOLINE RISTOVIĆ: Poznata hrvatska voditeljica i srbijanski milioner pokradeni na ljetovanju u Hrvatskoj, suprug pretučen, izbačeni iz vile…

Voditeljica Nikolina Ristović (44) proživljavala je pravu dramu, jer se ljetovanje nje i supruga Vidoja Ristovića (41), kako je ispričala, pretvorilo u noćnu moru.

  • Estrada

  • 09. Avg. 2020  09. Avg. 2020

  • 0

Sve je krenulo 19. jula kada su Ristovići s dvije njezine kćeri, njegovom kćeri i s prijateljima došli u vilu u Kaštel Starom preko agencije Vip Holiday Booker. A onda su navodno bili izbačeni.

- Provodi se istraga, ne smijem odavati okolnosti istrage. A ja kako se osjećam, evo nastavljam ljetovanje sa svojim prijateljima, upravo smo na jednoj rođendanskoj proslavi, suprug je sa mnom - ispričala je Nikolina.

Kako je rekla u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju, dvanaestog dana boravka u vili, s 30. na 31. jula, izbačeni su iz vile na ulicu. Kao vlasnica vile navodi se Ana Šabić, supruga slovenskog državljanina Roka Gale. Gale je navodno napao Vidoja, Nikolinina kći Hana pala je u nesvijest zbog stresa i završila na Hitnoj, a ostali su i bez stvari u vrijednosti između 275 i 300.000 eura. Navela je da je riječ o novcu u gotovini, muškom satu Custos, satu Rolex Daytona rose gold, narukvici Cartier Love s brilijantima, muškom satu Pierre Kunz (zlato) 13/50, ženskom prstenu Cartier Panther te Chopard prstenu 3.75 ct u vrijednosti od 65.000 eura. 

Voditeljica govori kako je sve počelo još prvog dana kad su došli u vilu koju su platili 19.500 eura za 14 noćenja.

- Uredno smo sklopili ugovor s agencijom i platili pola iznosa unaprijed, ni ne sluteći da ćemo biti potjerani, poniženi i pokradeni - rekla je za Slobodnu Dalmaciju, a potom dodala: 'Tog prvog dana nas je dočekao Rok Gale i zamolio nas da mu u gotovini damo ostatak novca kao i depozit od tri tisuće eura u slučaju štete iako je bilo rečeno da će depozit biti dvije tisuće. Sve smo mu to uredno dali na ruke. Mila majko, što je potom uslijedilo... Taj čovjek nam je svaki dan počeo dolaziti s različitim izgovorima koji su se najčešće odnosili na radove u kući. Znao je ostajati i po 45 minuta, što je radio i gdje je sve ulazio, ne znamo. Potom je postao toliko slobodan da mi je govorio: 'Što si umorna, loše izgledaš, jesi li tulumarila?', a Vidoju je dobacivao: 'Smorila te obitelj? Imam ja neke Brazilke u Beogradu koje te mogu razonoditi'. Čak mi je rekao da sam krivo namjestila traku za vježbanje pa da će morati naplatiti depozit. Vrhunac svega je bio kad smo vidjeli da je cijela vila prekrivena kamerama, što znači da je mogao pratiti svaki naš korak. Jednog dana kad smo bili na bazenu prijateljica i ja smo prekrili kameru, jer ako sam već toliko platila, imam pravo da se možda skinem u toples, zašto bi on to gledao... Možda ga je to razbjesnilo, ne znam. Unatoč našim pritužbama agenciji, točnije Dariju Šariću i Smiljani Barbarić koja je trebala biti naš VIP concierge i na raspolaganju 24 sata dnevno, a ženi glasa nismo čuli, tek smo dobili šturi odgovor kako je Rok Gale specifična osoba. Nisu nam se niti javljali na pozive te večeri kad se sve odigravalo'.

One večeri kada su izbačeni, tvrdi da je njezin suprug bio s odvjetnikom, a ona s obitelji i prijateljima na večeri. Kako kaže, pred rampom su ih dočekala dva naoružana zaštitara, ispred njih bila je crvena Toyota Yaris bez registracijskih tablica dok su sva svjetla u kući bila ugašena.

- Ti su nam zaštitari rekli da su angažirani od strane Roka Gale i da nemamo ovlasti ući. Pali su povišeni tonovi, djeca su bila jako prepadnuta. U jednom trenutku Vidoje je uspio zaobići zaštitare i ući na stražnji ulaz kako bi iznio naše stvari. Vrata su bila poluotvorena, a kad je ušao, osjetio je da ga netko šutira i obara na pod. Rok Gale mu je sjedio na leđima dok je njegova supruga vikala: 'Četnička ku*va koja puši srpski k.... neće ući u moju kuću ni za 15 života'. Strašno nešto! Zvala sam policiju koja je stigla nakon 15 minuta. No, ubrzo sam po njihovom ponašanju shvatila kako poznaju zaštitare i samog Galu te da od njih neće biti nikakve koristi. Rekli su da je to privatno vlasništvo i da nas ne mogu pustiti - kaže Nikolina.

U kuću su ušle prijateljica i Hana, a kako tvrdi Ristović, vukle su kofere preko makadama dok su ih vrijeđali. Hani je u jednom trenutku pozlilo i pala je u nesvijest, a Nikolinin prijatelj je ušao na silu, unio je u svoj automobil i odvezao u bolnicu.

- U jednom trenutku Gale je krenuo nasrtati na mene govoreći: 'Ku*vo četnička, preskočit ću ogradu i rastrgat ću te'. Jedva su ga uspjeli zaustaviti. Kad su nam napokon dozvolili da odemo sa stvarima, a nije bilo onih najvrjednijih, vikali su za nama: 'Sad dižemo rampu i ima da se gubite odavde!' Vrhunac svega je bio kad je sutradan Vidoje samoinicijativno otišao u policiju kako bi prijavio Galu i njegovu suprugu zbog razbojničke krađe, napada i govora mržnje, ali je tamo zadržan 24 sata kao strani državljanin, iako većinu godine provodi u Hrvatskoj i ima unajmljenu kuću u Zagrebu kod Biserke Petrović. Gale ga je, naime, prijavio za prijetnje, u policiji je rekao da mu je Vidoje govorio kako će mu prebiti ženu, srušiti kuću, otkinuti glavu, što naravno nije istina - tvrdi voditeljica.

Gale pak ima svoju verziju priče.

- Uništavali su mi kuću. I premda sam ih na to stalno upozoravao, nisu prestajali, a na kraju su mi još i zaprijetili. Uvijek se trudim oko gostiju, nikada prije, ponavljam, nikada ni s kim nisam imao problema. Pa osam ljudi je dva dana čistilo nakon njih. Morali smo kupovati nove stvari. Da su se držali kućnog reda i da nisu prijetili, nikada do toga ne bi došlo. Agenciji je bilo prijavljeno da će doći s dva pomeranca, a imali su četiri psa i toga afričkoga ježa koji je zasmrdio čitavu sobu. Ti psi su skakali u bazen i spavali su u krevetima, premda je to bilo zabranjeno kućnim redom. Navečer smo promijenili brave na vratima i zapriječili im ulaz jer smo se bojali da će sve uništiti. Kasnije smo im uz pratnju policije dali da iznesu stvari. Ma ništa nismo niti pipnuli, nikakvo zlato, novac, ništa. Ostavili smo sve kako smo našli da oni mogu iznijeti - poručio je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...