EMOTIVNI POVRATAK NIKOLINE RISTOVIĆ: "Oprostite, meni malo drhti glas..." (VIDEO)

Bilo je to njezino prvo pojavljivanje pred kamerama od smrti supruga Vidoja Ristovića koji je preminuo 8. maja ove godine.

  • Estrada

  • 15. Okt. 2022  15. Okt. 2022

  • 0

"Oprostite, meni malo drhti glas", rekla je Nikolina Ristović pred kamerama UNA TV gdje je upravo počela voditi talk-show Donna. Tema prve epizode: Ima li života za žene na Balkanu nakon smrti supruga?

Bilo je to njezino prvo pojavljivanje pred kamerama od smrti supruga Vidoja Ristovića koji je preminuo 8. maja ove godine. Emocije Nikolina nije mogla suzdržati, dok je otkrivala kako se nosi s činjenicom da Vidoje više nije uz nju.

"Što god da uradim i kako god da se postavim, ja ću dočekati neku osudu s neke strane. Tako mislim da je ta pozicija udovice koja se istovremeno treba nositi sa strašnim gubitkom... Kao da nosim nekakvu krivnju, kao da je na meni neki krimen, kao da sam ja nešto skrivila", rekla je.

A da će iskusna voditeljica, koja je radila u cijeloj regiji, biti u timu ove televizije, objavljeno je krajem avgusta. Tada je najavljeno da će voditi emisiju koja će "obilovati zanimljivim, intrigantnim i životnim temama".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...