NAKON MOŽDANOG UDARA: Premijer Kantona Sarajevo Mario Nenadić se dobro osjeća, uskoro…

Premijer Kantona Sarajevo Mario Nenadić se osjeća dobro i uskoro će izaći iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

  • Vijesti

  • 10. Avg. 2020  

  • 0

Kako je kazao šef Službe za odnose s javnošću Vlade KS Nenad Marilović, Nenadić ne prima bilo kakvu terapiju i ostat će na KCUS-u još jedan ili dva dana radi dodatnih pretraga.

Podsjećamo, premijer Vlade KS je u petak, 7. augusta, imao lakši moždani udar. Zbog toga je smješten na Neurološku kliniku KCUS-a.

Nenadić je za premijera kantonalne Vlade izabran početkom marta ove godine na prijedlog Saveza za bolju budućnost (SBB). U Vladi KS, na čijem je čelu bio Elmedin Konaković, bio je ministar pravde i uprave kao kadar SBB-a, piše Klix.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...