CURE PIKANTERIJE S BRITANSKOG DVORA: Sa jednim članom kraljevske obitelji Meghan se jako povezala…

Britanski kraljevski par koji je u januaru obznanio da će dvor zamijeniti životom u Los Angelesu, ponovno se našao u žarištu interesiranja javnosti nakon što je u utorak, 11. augusta, izašla knjiga čiji autori tvrde da su od insajdera saznali pozadinu svih odnosa unutar kraljevske obitelji.

  • Show

  • 12. Avg. 2020  12. Avg. 2020

  • 0

 Knjiga koju cijela britanska monarhija već neko vrijeme željno iščekuje, konačno je izašla, "Finding Freedom", napisana je zahvaljujući insajderima koji su sarađivali s britanskom kraljevskom obitelji, a u detalje se otkrivaju odnosi koje su princ Harry i Meghna Markle stvorili među sobom i među bližnjima. 

Kraljevski par koji je u januaru obznanio da će dvor zamijeniti životom u Los Angelesu, od tada ne prestaje biti u interesu javnosti, a ova knjiga otkrila je neke nepoznate aspekte njihovih života.

Jedna od intrigantnih stvari je udaljavanje dvojice braće, prinčeva Williama i Harryja, koje je, navodno, započelo kada je stariji brat za Meghan upotrijebio riječi "ta cura" i kazao bratu da možda žuri s romansom.

alt 

Autori knjige Omid Scobie i Carolyn Durand tvrde da je Harry "osjećao kako su ljudi koji rade s njegovim bratom, puštali stvari zbog kojih William izgleda dobro, čak i ako je to značilo da su Harryja bacili pod vlak".

Neki detalji iz knjige već su procurili u javnost i prije njenog objavljivanja, ali u njoj ima još mnogo javnosti nepoznatih događaja. Ono što je knjiga otkrila je i činjenica da je Meghan Markle uspostavila blisku vezu s princom Charlesom te da ga ne smatra svekrom nego 'drugim ocem'.

Knjiga tvrdi da je vojvotkinja od Sussexa od samog upoznavanja svog svekra doživjela "punim podrške i ljubavi". Charles ju je i otpratio do oltara te predao svom sinu na vjenčanju u Windsoru.

"Meghan je imala svoje razloge zbog kojih se divila svom svekru, koji ju je i otpratio do oltara kad ju je vlastiti otac iznevjerio", piše u knjizi.

Knjiga tvrdi da su Charlesovi osjećaji prema Meghan uzvraćeni. "Princu od Walesa Meghan se svidjela od prvog trena. Ona je vrckava, samouvjerena, lijepa Amerikanka. On voli jake i samouvjerene žene. Bistra je i samosvjesna i vrlo su brzo razvili prijateljstvo", otkrio je Charlesov prijatelj, piše u knjizi.

Osim s Charlesom, Meghan je uspostavila blisko prijateljstvo i s Camillom, ali još bitnije, njegovala je dobar odnos s kraljicom s obzirom na to da je bivša glumica vrlo revno željela naučiti sve o životu unutar kraljevske obitelji.

Knjiga, među ostalim, otkriva kako su hakeri iz Rusije ukrali stotine osobnih fotografija četiri mjeseca nakon vjenčanja Harryja i Meghan nakon što su stekli pristup online računu na kojem je par držao fotografije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...