VUČIĆ SE HVALIO DODIKU: "Napravili smo jedno od najljepših mjesta u Europi i svijetu"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je s rukovodstvom Republike Srpske "Beograd na vodi".

  • Društvo

  • 26. Avg. 2020  26. Avg. 2020

  • 0

Predsjednik Srbije naveo je na svom Instagramu da je na taj projekt "posebno ponosan".

Vučić je na svom profilu podijelio videosnimak u kome govori o samom projektu.

- Ugostili smo danas rukovodstvo Republike Srpske i pokazujemo sve ono čime se ponosimo. Posebno sam ponosan na projekt @belgradewaterfront na ove fantastične, velelepne zgrade, na Klinički centar iza koji možete da vidite i koji gradimo, na sve to što smo promenili u Beogradu - rekao je Vučić na videosnimku i dodao:

- Od smetlišta, đubrišta, najgoreg mesta za okupljanje najgorih, napravili smo jedno od najlepših mesta u Evropi i svetu. Ovo je mesto gde radi u ovom trenutku 1.700 naših radnika, 1.700 ljudi dobija plate i sretan sam što će ovo biti jedan od najlepših delova Beograda, najlepših delova Srbije - rekao je Vučić.

On je naveo i kako će kula "Beograd" biti najviša zgrada u Evropi.

- Toranj iza mene biće najviša zgrada u čitavom delu Evrope. Ponosan na Srbiju, ponosan na naše prijateljstvo i bratstvo sa Republikom Srpskom. Živela Srbija - napisao je predsjednik Srbije, prenosi "Mondo".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...