MOMČILO KRAJIŠNIK SVIMA ZLOČINAC: Samo je za Milorada Dodika on…

Dodik je porodici i prijateljima Momčila Krajišnika izrazio najdublje saučešće.

  • Mini market

  • 15. Sep. 2020  

  • 2

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je odlaskom Momčila Krajišnika RS ostala bez jednog od njenih osnivača, velikog patriote koji je veći dio svog života žrtvovao za nastanak i opstanak tog entiteta.

-Momčilo Krajišnik će ostati upisan posebnim slovima u historiji naše RS i našeg naroda u entitetu RS, koji su njegovim odlaskom izgubili iskrenog i pravog rodoljuba – naveo je Dodik u telegramu saučešća porodici Momčila Krajišnika koji je preminuo jutros u Banja Luci od posljedica zaraze virusom korona.

Dodik je porodici i prijateljima Momčila Krajišnika izrazio najdublje saučešće, saopćeno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH.

Prvi predsjednik Narodne skupštine RS Momčilo Krajišnik preminuo je jutros u 6.00 sati od posljedica zaraze virusom korona.

Krajišnik je preminuo na Klinici intenzivne medicine za nehirurške grane Univerzitetskog kliničkog centra, gdje je hospitalizovan 30. augusta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...