SVADBA U TOMISLAVGRADU IZAZVALA PRAVU POMETNJU: Specijalci došli da spriječe svatove….

''Zbog pogoršane epidemiološke situacije dvije sedmice je zabranjeno održavanje svadbi i svih drugih proslava, budući da predstavljaju najveći izvor zaraze koronavirusom”.

  • Društvo

  • 28. Avg. 2020  28. Avg. 2020

  • 0

Izgleda kako građani u HBŽ ne shvataju ozbiljno naredbe Kriznog štaba, a koje se tiču mjera protiv koronavirusa. Jedna od tih mjera je i zabrana održavanja svadbi.

Naime, kako piše Tomislavnews, prema neslužbenim informacijama sve je bilo spremno za svatove u ovom gradu, ali 'specijalci su poslani ne dopustiti svatovima ući u svadbeni salon, jer je odluka Kriznog štaba HBŽ od prošlog petka jasna:' ''Zbog pogoršane epidemiološke situacije na dvije sedmice je zabranjeno održavanje svadbi i svih drugih proslava, budući da predstavljaju najveći izvor zaraze koronavirusom”.

Iako je u saopćenju Kriznog štaba zabranjeno održavanje svadbi, ova mjera se do danas nije poštivala, a svadbe su održavane, piše Tomislavnews, te dodaju kako su 'svatovi bili zakazani za 19h'.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...