VUČIĆ ĆE DA POLUDI, BOŽOVIĆ JE BIO OŠTAR: "Srbija treba da stavi tačku na Miloševićevo političko naslijeđe i da se oslobodi sna o 'Velikoj Srbiji'"

Jedino mjesto gdje će svi Srbi živjeti zajedno jeste EU, zaključio je Balša Božović.

  • Regija

  • 29. Avg. 2020  29. Avg. 2020

  • 2

Advokat i bivši poslanik Demokratske stranke u Skupštini Srbije Balša Božović kazao je kako je EU jedino mjesto na kojem će svi Srbi živjeti zajedno.

On je komentirao i odnos Srbije prema Crnoj Gori kazavši kako jednak odnos prema susjednoj zemlji imaju i pozicija i opozicija.

Na odnosu prema Crnoj Gori se možda najbolje vidi istovjetni nacionalizam Vučićevog režima i opozicionog Saveza za Srbiju”, kazao je Božović.

On smatra ako je krajnje vrijeme da se Srbija oslobodi sna o “Velikoj Srbiji”.

Srbija treba da stavi tačku na Miloševićevo političko naslijeđe i da se oslobodi sna o “Velikoj Srbiji”, poručio je on.

Jedino mjesto gdje će svi Srbi živjeti zajedno jeste EU, zaključio je Balša Božović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...