DALIĆ NAKON NOVOG TEŠKOG PORAZA "VATRENIH" NE MOŽE DOĆI SEBI: „Dogodio nam se potpuni blackout, u dvije minute sve je otišlo u…“

Utakmica drugog kola Lige nacija u Parisu između reprezentacija Francuske i Hrvatske završila se rezultatom 4:2.

  • Sport

  • 09. Sep. 2020  09. Sep. 2020

  • 0

Novi je to poraz "Vatrenih" nakon onog u Portugalu prije tri dana. Hrvatska je povela, bilo je i izjednačeno (2:2), ali posljednja dva pogotka na dvoboju zabili su domaćini. 

Nakon dvoboja, izjavu je dao Zlatko Dalić, a ovo su njegove reakcije:

- Imali smo sjajne 43 minute, kontrolirali smo rezultat, imali i puno dobrih situacija za povećanje vodstva, ali... Onda se dogode dvije minute potpunog "blackouta". Tada smo krenuli u krivom smjeru. Olako primamo golove, ponovo su kobni bili prekidi. Nitko od naših igrača nije pazio njihove skakače. Igrali smo dobro, ali te greške kod golova moramo popraviti ako mislimo biti konkurentni za nastavak Lige nacija, ali i na Euru. Ovo je početak priprema za kontinentalnu smotru, sad imamo mjesec dana za dodatno uigravanje, bit ćemo spremniji - rekao je Dalić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...